PS5: den beste spillkonsollen!

The God of War PS5 bundle is now cheaper than ever

Ps5 er Sony sitt bidrag til (next gen) konsoll, som konkurrerer mot Xbox series x og Nintendo Switch. Jeg tenker at mange av dere har en Ps5 allerede. Men her går vi igjennom er dette en like bra konsoll som folk sier.

Disk eller digital, hva bør du gå for.

Digital versjonen, av ingen slags bundel med et spill er 600kr billigere. Men God Of War pakken (digital versjon) koster like mye som en Ps5 disk versjonen. Hvis du liker og samle på spill og spare penger på spill og lagringsplass, bør du gå for disk versjonen. Personlig ville jeg gått for disk versjonen, fordi hvis min Ps5 på en eller annen hadde stoppet og virke hadde jeg i hvert fall ikke tapt penger på spillene. Ps5 tar ekstremt mye plass den er på 39 cm. Men heldigvis ser ps5en veldig fin ut på bordet ditt. Den har en lagringsplass på over 825gb som kan fylles opp veldig. Men bare pass på at du har nok plass. Det er opp til deg egentlig hva du velger (Ta disk versjon.)

Hva er nytt på Ps5

Du kan nå spille på 8k og 120fps men da må du passe på at du har en skjerm som støtter det, hvis ikke så er det bare 60fps og 4k. Kontrolleren har også blitt bedre, fordi i ps5 versjon av noen spill kan du kjenne at du holder en pistol eller bue. Man kan føle at man holder den med ps5 sin nye dualsense . Man føler det ved at din høyre shoulder buttom blir hardere og vansliger og trykke ned jo tyngere ting du holder i spillet. Også det går mye kjappere og komme inn i et spill. Ikke glem det er også sterk vibrasjon i kontrolleren.

PS5 er stor, men har fint design. FOTO Charlie

Ps5 spill

Med engang du kobler den til din tv får du et spill som allerede er på din Ps5 som heter Astro`s playroom som er et veldig bra og kort spill. Det er så bra fordi den utnytter ps5 sine nye ting som risting i kontrolleren og harde shoulder knapper.

Kontrolleren ser fin ut med sitt nye design og veldig grei og holde i hendene i flere timer, om gangen. Sony har også gitt ut en ny kontroller, men den er solgt alene og koster over 2000kr. Så velg om det er verdt det.

Aldersgrense

Jeg så også at det Ps5 er ment for litt eldre folk. Det er veldig få spill som faktisk er under 18 år. Men jeg mener at veldig mange av spillene har feil aldergrense som God Of War 1 og 2 som er 18 år, Spider man 1 og 2 er 16 år og Dead Space som også er 18år. Så dette kan bli plagsomt for folk som har strenge foreldre.

Konklusjon

Dette er noe av det beste jeg har spilt på. Sier ikke det fordi jeg bare har en Nintendo Switch hjemme. Fordi jeg har spilt pc før. Men kontrolleren er helt fantastisk, med den nye duelsense funksjonen. Og liker at det ser så fint ut. Jeg mener at Ps5 er lett den beste konsollen nå. Det du bør vite er at Ps5 lager også lyd. Men bare når du starter opp og og går inn i et spill eller så er den helt stille. Også den dårlige tingen er at det kommer støv inn i din Ps5 uansett så du må betale noen for og vask den. Fordi jo mer støv det er inni systemet jo dårligere går spillene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *