Hva er det lærerne på Ris egentlig gjør på fritiden sin?

Vi har fått noen lærere på Ris til å si litt om hva de liker å bruke fritiden sin på. Svarene var svært interessante, og gikk fra styling av hunder til å bygge trommehus. 

Lærerne på denne skolen er altså veldig forskjellige, dersom en ser på hva de gjør når de ikke befinner seg i lærerrollen. I denne artikkelen vil vi videreformidle hva lærerne gjør på fritiden, ut ifra svarene vi fikk da vi gjennomførte intervjuene.  

Vi har fått noen lærere på Ris til å si litt om hva de liker å bruke fritiden sin på. Svarene var svært interessante, og gikk fra styling av hunder til å bygge trommehus. Lærerne på denne skolen er altså veldig forskjellige, dersom en ser på hva de gjør når de ikke befinner seg i lærerrollen. I denne artikkelen vil vi videreformidle hva lærerne gjør på fritiden, ut ifra svarene vi fikk da vi gjennomførte intervjuene.  

Andreas: Fotograf-gymlærer

Andreas er en gymlærer her på Ris, han er glad i å ta bilder og videoer av for eksempel dyr også videre, når han tar bilder og videoer er det som oftest for reklamer eller bedrifter. Han kjøpte også en motorsykkel for en liten stund siden som han liker å kjøre rundt på. Han er interessert i teknologi og klatring, når han klatrer gjør han det som oftest inne i en hall på en stor klatrevegg, Andreas trener også på treningssenter som regel er det to ganger i uken. 

Jan-Fredrik: Jazzpappaen

Jan Fredrik er en kunst og håndverk lærer her på ris og har akkurat blitt pappa for en liten gutt som heter Stein. Han eier et plateselskap og publiserer litt musikk for eksempel jazz. Selv er han en fan av elektronisk musikk, ex on the beach og Irish on the beach. Pappalivet kan noen ganger bli litt mye for han så for å koble seg ut liker han å bygge noe eller gjøre noe håndverk. Favorittfilmen hans er Barry Lyndon laget av Stanly Kubrick’s, Jan Fredrik liker også matlaging i tillegg til håndverk, han trener også en gang i uken for å holde seg i form. 

Svenning: Pappagøyetrommemannen

Svenning er en KRLE lærer her på Ris og er glad i å spille trommer som han gjør i et stort band/orkester på fritiden. Det er 40 personer i bandet/orkesteret og det er noen mindre grupper som spiller rock. Svenning spiller også i et annet band med andre lærere på skolen, de øver på fredager. Han har tre konserter med lærerbandet i året. På fritiden holder på med å bygge et trommehus. I trommehuset spiller han trommer slik at familien ikke trenger å høre på hvor bra han spiller.  Han har to barn, en gutt og en jente 07 og 04. hobbyene hans er svømming og bading. Han har ingen favoritt filmer, men han ser det som kommer ut. Svenning er en KRLE lærer og han er en kulturell kristen, han ber ikke, men han henger med på noen tradisjoner. 

Wilson: Hundemannen

Wilson, som er skoleassistent, fortalte oss raskt at han var glad i å gå tur med puddelen sin. Wilson driver også å poster ut Instagrambilder av hunden sin. Det var ikke tvil om at favoritt serien hans var “Handmaids” og “Modern family”, og at julefilmen han likte best var “Love Actually”. Han liker julen så han og elevene hans hadde juleverksted denne dagen, det var mye støy og høy musikk. Wilson liker å være med all slags type barn/ungdom, han syntes det var så spennende fordi det er da de går gjennom puberteten og er mest interessante. Wilson sa at han syntes jul var kjempe koselig og han liker å holde juletradisjoner på julaften så derfor liker han å spise pinne kjøtt og gå rundt juletreet. 

Are:  Bilmekanikeren

Are, som du kanskje kjenner fra vikartimer eller resepsjonen interesserer seg for langrenn og alpint, han har også en Golden-retriever som han liker å være med. Han forteller også at han har en datter på 15 og en bil han liker å fikse på. Bilen er en mgb 1965 modell i rød. Hans favoritt skiløper er Petter Northug som nå har lagt skiene på hylla for godt. Han forklarer at han tidligere har drevet med fotografi, men han har satt den hobbyen til side for nå. En liten funfact er også at Are har på refleksvesten sin på en rar måte når han har inspeksjon, ettersom at den er for liten for å passe rundt den store vinterjakken hans. Så neste gang du ser Are i friminuttet med refleksvesten på en rar måte, så er det grunnen. 

Haavard: Musikeren

Haavard er en lærer her på Ris og underviser i engelsk, samfunnsfag og fransk. Han er glad i å spille musikk og spiller mest gitar og piano, men han er også glad i å lage musikk på pc eller lage rock, klassisk og film musikk. Haavard er med i et band med noen av de andre lærerne, men publiserer også bilder på Facebook og internett. Han er ikke gift, men har to jenter og en samboer. En av jentene går i tiende og den andre går på videregående. Han forteller også at han har godt på skole med Svenning. Haavard bor på Skullerud, når han setter seg ned, liker han å se på TheShining, Silence of the lambs og andre filmer.  Haavard er ikke så glad i å se på langrenn, men syntes det er morsomt å gå på langrenn.  En gang prøvde han å hoppe i en skibakke med langrennsski, men falt og trynet.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *