Album: Everybody’s Everything:

Den Amerikanske rapperen lil Peep har nylig kommet ut med et nytt album som heter Everybody’s Everything. 

Lil peep døde i 2017 under en veldig katastrofal hendelse. Han døde av en over dose på turne i Tucson, Arizona i USA rett før en konsert. han overdose på Fentanyl os Xanax som var gitt til han av en fan. men han hadde fortsatt masse musikk som allerede var laget. siden hans død har det kommet ut to nye album og syv nye sanger.

På dette albumet er det 19 sanger og hvis du hører på alt sang etter sang vil det ta deg 57 min og 50 sec så nesten en time. Albumet til lil peep kom ut 15 november 2019 det er akkurat to år etter hans død i 2017. Siden hans død har han kommet ut med et til album som heter Come Over When Your Sober Pt. 2 og i august kom Come Over When Your Sober Pt. 1 ut det har også kommet ut syv ande sanger med andre artister som XXXtentacion, Wiz Kalifa og Marshmello. Hvis man skal kategorisere typen musikk lil peep lagde vil det nok bli en blanding av trap, emo og rock.

I det nye albumet til lil peep er det mange gamle sanger men det er også to eller tre nye sanger en liste over sangene er: Liar, Aquafina, Ratchets, Fangirl, La to London, Rockstarz, Text me, Princess, Moving on, Belgium, When i lie, I’ve been waiting, Live forever, Ghost boy, Keep my coo, White tee, Cobain, Witchblades, og Walk away as the door slams. Det er ganske mange fan favoritter i dette albumet som White tee, Cobain og Witchblades. alle disse sangene har kommet ut i ande album og ep’er fra før. I samarbeid med moren til peep og plateselskapet hans (Columbia Records) har det blitt laget en dokumentar film om livet til lil peep eller Gustav Åhr som han egentlig heter. 

En liten kort oppsummering av albumet er at alt i alt så der det ganske bra det eneste som er litt dumt. er at  det er mange av sangene som ikke er nye og mange av de er også litt halv ferdige men det kan man ikke gjøre så mye med siden artisten er død. så mitt terning kast av dette albumet er en 7 av 10. så en kort setning til albumet kan være. Mesteparten er bra men noen sanger er litt uferdige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *