Filmanmeldelse: «The world’s End 2013»

. Illustrasjons bilde
Laget av Charlie Spant

Sci-fi/komedie
The world`s end er den siste filmen I den så kalt Cornetto trilogi som noen sier er den verste av alle tre filmene, men personlig synes jeg denne er nummer to i denne serien bak Shaun Of The Dead denne britiske filmen er noe du burde sett på kino i 2013

Filmen kostet 20 millioner og fikk 46,1 millioner som er trist den burde hatt mint 100 millioner

Plot

20 år senere <…> så prøver de på en Challenge som de ikke klarte da de skal drikke en øl med alkohol på 12 puber før solen sår opp. Men de merker at det er noe rart med de folka som er der de er helt like som fra ungdomstiden og stedet er helt likt. Det er noe som ikke stemmer her.

Skuespillere

Det er Simon pegg som Gary King, Nick frost som Andy Knightly Edgar Wright i regi. Eddie marsan som Peter Page. Paddy considine Som Steven en Prince og mange andre.
Produsentene til denne filmen er Eric fellner, Nira park og Tim bevan Budsjettet var 20 millioner og de fikk 46,1 millioner Filmen varer i 1 time og 49 minutter den er 15 års aldersgrense

Hvor kan du se filmen
Filmen er tilgjengelig på HBO max, Spectrum tv, prime video, vudu, redbox eller Apple tv filmen kan koste litt penger på noen av de men det er verdt det


Jeg likte filmen veldig godt den er også veldig kreativ. Filmen ser dyr ut for å bare ha 20 millioner kanskje den morsomste i hele trilogien. Jeg liker at Gary oppfører seg som en 15åring mens de andre vennene hans oppfører seg som voksne. Vennene til Gary har kjæreste, og noen har barn. Men ikke Gary han har ikke et liv. Filmen føles som en cornetto trilogi film rask klipping, sjappe i replikken og masse mer, jeg liker denne filmen veldig godt jeg kan anbefale denne filmen på det sterkeste hovedfiguren Gary er veldig usympatisk, men du bryr deg om han i filmen

Dette er en veldig frisk film og bra slutt for trilogien bra skuespillere, bra slutt og denne filmen kan man se de har brukt langt tid på. Denne filmen de brydde seg om denne filmen I motsetning av noen remakes fra nå tiden. Det er nesten mindblowing at den bare fikk 46 millioner. Dette er en dum film, men på en bra måte.
Når man først ser filmen, så tror man at dette kommer til å bli en film om pub og drikking, men så snur filmen halvveis tvert om og gir deg en overraskelse i form av den man får i eksempelvis ‘From Dusk Till Dawn’. Jeg skal ikke avsløre overraskelsen for deg som vil se filmen, men den er helt klart noe som preger filmen. Humoren treffer ganske greit og gir deg jevnt over mange artige poenger og vitser. Filmen leverer mye bedre enn Hangover-oppfølgerne og manuset er servert med nok kvalitet til at man koser seg mens man ser. Men denne tredje filmen med Pegg, Frost og Wright er nok ikke like episk som sine forgjengere, selv om denne filmen også helt klart har sine stunder.

Score

Rotten tomatoes ga filmen 89/100 nrk ga terningkast 4 da velger jeg og gi den en 8/10.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *