De ti beste julefilmene gjennom tidene!

Det er snart jul og i den anledning så har jeg samlet 10 veldig bra julefilmer som er verdt å se i løpet av desember.  Hvilken er din favoritt av disse?

Hjemme alene 

 Hjemme alene er en julefilm fra 1990 som de fleste kanskje har sett. Det er en humoristisk julefilm hvor familien glemmer Kevin hjemme i det store, skumle huset. Også skjer det masse han må takle før foreldrene innser at de har glemt han og reiser hjem. 


 Bilde: Flickr.com 

Love actually 

Love actually er også en film mange har sett. Den er en britisk, romantisk komedie som handler om ulike kjærlighetshistorier. Den er en klassiker som man aldri blir lei av. 


 Bilde: ark.no 

Hjelp det er juleferie 

Hjelp det er juleferie er den aller morsomste julefilmen synes jeg. Jeg pleier å se den med familien hvert år.  Den er utrolig morsom og fin og handler om den katastrofale julen til familien Griswold. 


Bilde: platekompaniet.no 

Die hard 

Die hard er en amerikansk actionfilm fra 1988 som er basert på romanen Nothing  lasts forever av Roderick Thorp. Filmen handler om hvordan MCClane( hovedpersonen) kjemper mot terroristene.


Bilde: flickr.com 

Its a wonderful life 

Its a wonderful life er en amerikansk dramafilm fra 1946 som handler om  George Bailey som vil ta selvmord etter at faren hans døde, men ved hjelp av venner og engler så innser han at verden ville vært et fattigere sted uten hans bidrag.


Bilde. Itunes.apple.com 

G

Elf 

Elf er en amerikansk julekomediefilm fra 2003 som handler om hvordan Buddy vokser opp med alvene og julenissen og så reiser han til New York for å finne den biologiske faren sin.

bilde: p3.no

Polarekspressen 

Polarekspressen er en film fra 2004 som handler om et magisk tog som drar til Nordpolen på julekvelden. Den bygger på boka ved samme navn av Chris Van Allsburg. 


Bilde: viaplay.no 

Jul i Flåklypa 

Jul i Flåklypa er en norsk, animert eventyrkomedie og familiefilm fra 2013 som handler om at Flåklypa mangler snø. Etter hvert så finner de en løsning. Reodor finner opp en snøkanon som gjør sånn at byen får snø til jul. 


Bilde: microsoft.com 

Reisen til julestjernen 

Reisen til julestjernen er en norsk eventyrfilm fra 1976 som handler om Sonja som jakter på julestjernen.  Den blir vist på NRK hver julaften. 


Bilde: platekompaniet.no

 The christmas cronicles

The christmas cronicles  er en film fra  2018 så den er relativt ny. Den handler om to søsken som prøver å få filmet julenissen for å bevise at han finnes. 

Bilderesultat for the christmas chronicles
bilde:  flickeringmyth.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *