Detective Pikachu, Et vilt eventyr!

                                            

Jonas Alexander Bruun

Litt om filmen

Jeg har sett en film som heter Detective Pikachu. Sjangerne er komedie,action og science-fiction. Filmen handler om en gutt som har en far som døde i en bil ulykke etter å ha vært på et Pokemonlabratorium. Sønnen bestemmer seg for å dra til byen faren bodde der hvor Pokemons levde i fred med mennesker. Han møter Pokemon-en til faren mens han er og ser på leiligheten til faren som er Pikachu. Det viste seg også at de kunne forstå hverandre! Pikachu og gutten begynte og hjelpe hverandre for å finne ut sannheten. De møter også en jente som gutten forelsker seg i. de legger ut på et oppdrag og når de får framsannheten blir de sjokkert.

Oversikt

I filmen for vi møte en gutt som finner ut at faren døde i en bilulykke han dro til leiligheten til faren og sjekket ut litt ting, mens han var der møtte han en journalist som han forelsket seg i og senere gikk de ut på et oppdrag for å finne ut hva som egentlig skjedde med faren.

Jeg syntes filmen var morsom og spennende den hadde noen få spenningskurver mot slutten. Det er også andre virkemidler som f. eks. høydepunkt. Filmen har mange forskjellige natur miljøer og andre mer nifse. Alle karakterene man for møte i filmen er interessante eller artig. Jeg mener det er litt rar sammenheng i filmen, grunnen til dette er at det er vanskelig å forstå hvordan forskjellige ting henger sammen i filmen

Konklusjon

Jeg syntes filmen er morsom og litt spennende, men som sagt er sammenhengen litt rar. Jeg anbefaler filmen til familier som vi ha en fin film til en koselig kveld og barn på 8-12 år. Alt i alt gir jeg filmen terningkast fire.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *