Gossip Girl

Litt om Gossip Girl

Gossip girl er en serie man kan se på netflix og HBO, alle 6 sesongene ligger ute begge stedene. Det handler om livet til 5 ungdommer, Serena, Blair, Chuck, Nate og Dan. Regissøren er Norman Buckley. Serien faller under sjangeren Drama  


Handling

Studenter på en rik privatskole i Manhattan får vite at Serena  Van Der Woodsen har kommet tilbake til byen. De får vite det fra en blogg som heter gossip girl, det er der alle får vite de viktige skolenyhetene og sladderene. Ingen vet hvem hun er, men alle er avhengige av den siste  sladderen hennes. Serenas beste venn Blair er ikke mindre overrasket enn de andre når Serena plutselig endrer beslutningen om å studere i utlandet  og drar tilbake til Manhattan. Gossip Girl går ikke glipp av kranglingen mellom Blair og Serena, hun avslører alle hemmelighetene dems. 

Det er ikke bare gøy å se på serien, men også lærerik. Det fortelles mye om jentesladder, merkepress, rus og klasseforskjell. Mye av det vises med hjelp av Dan og Jenny Humphrey som er fattige og bor i Brooklyn. Jenny prøver å passe inn i den nye elite skolen og bli med i den “populære” og rike gjengen som alltid går med de nyeste og dyreste tingene. 

Dan begynner å date Serena, men alt er ikke så enkelt. Serena er nemlig i den øverste klassen som har sikret fremtiden sin med foreldrene hennes sine penger selv om hun gjør mange feil og har veldig dårlig rykte, mens Dan som nesten ikke har penger eller sosial status må klare seg med en som Serena. 

Min mening

Jeg har sett Gossip Girl flere ganger og synes serien er veldig spennende, det er veldig gøy å se på hvordan karakteren vokser og utvikler seg etter år, man kan se hvordan de forskjellige personer fra å være barn blir til seriøse voksene med jobb og familie. Serien passer til ungdommer i alder av 13-16 og voksene som synes det er spennende med ungdomsdrama. Alt i alt gir jeg serien terningkast 6. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *