Brooklyn 99 Anmeldelse

Brooklyn 99 er en Amerikansk humorserie som går på Netflix. Det er 7 sesonger, men i Norge vises bare 5. Første episode kom i 2013. Serien har vunnet 2 Golden Globe Awards. Den handler om politiet i det 99. distrikt Serien følger 9 politibetjenter.

Hovedpersonen Jake Peralta er et 30 år gammelt barn. Han er bestevenn med Charles, en an annen politimann i det 99 distrikt som er helt obsessed med Peralta. Jake er en veldig god politimann, men sykt barnslig, han skal alltid gjøre det kuleste og morsomste uten å tenke på konsekvensene og noen ganger hindrer det jobben. Men når distriktet får ny kaptein blir alt forandret. Kaptein Ray Holt har jobbet mye for å bli politimester og vil ikke miste tittelen, derfor tar han jobben sin mer seriøst enn noen andre. Han er en politimester som forventer at alle skal gjøre alt riktig og etter prosedyre, og da sier det seg selv at han ikke er fornøyd med Peralta. Det er en amerikansk humorserie, så den utvikler seg ikke veldig. Den eneste utviklelsen er forholdet mellom Peralta og Kaptein Holt. Det er så klart mye humor, men de utelukker ikke litt romantikk. Forholdet mellom Jake og Amy har alltid vært litt rart, og i slutten av sesong 1 skjer det endelig mellom de to. Denne gjengen har så klart to tullinger som alle erter litt. Hitchcock og Scully er de to eldste, de følger ikke med på noe, og noen mener at de ikke har funnet ut at det er en ny politimester i huset.

Denne serien er 13-årsgrense, men jeg mener at den burde være tillatt for alle. Humoren er veldig simpel og ikke vanskelig og forstå. Serien er morsom, godt skrevet og det er gode skuespillere, så derfor gir jeg terningkast 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *