En av oss lyver

Dette er en anmeldelse om boka En av oss lyver.

Boka handler om at det er en gutt som heter Simon som dør på en gjensitting. Det er de fire andre elevene som også har gjensitting som blir mistenkt. De prøver alle å finne ut av hvem som har drept Simon. Det er en krim/spenning bok.  

Det handler om en gutt som heter Simon som dør på gjensittingen. De på gjensittingen har alle fått gjensitting fordi de hadde med seg telefoner i en mobilfri time. De som har gjensitting, er: 

Bronwyn: en smart jente. 

Addy: en populær jente. 

Cooper: en sportsstjerne. 

Nate: en gutt som har fått en betinget dom for salg av narkotika.  

Simon: en gutt som ingen egentlig liker. 

De blir alle mistenkt for å ha drept Simon av politiet. De prøver også alle å finne ut av hvem som gjorde det. Det er bare et stort problem. Det er veldig mange som kunne ha gjort der. Du skjønner at Simon hadde en sladre app som het “hørt det?”. På den appen driver Simon og avslører hemmelighetene til folk som ingen vet hvordan han har fått greie på. Det som er at alle hemmelighetene er alltid sanne. Så det er nesten ingen som gjør noe galt sånn at ikke Simon skal legge det ut på appen. Det som er at alle som har gjensitting har aldri blitt snakket om på sladreappen unntatt Nate. Det viser seg at han egentlig skulle legge ut en artikkel på sladreappen om alle de som var på gjensittingen dagen etter gjensittingen, men han døde før han fikk sjansen.   

Alle 5 er hovedpersoner og Addy, Bronwyn, Nate og Cooper har annen hver gang med å fortelle ting fra sin side.  

Jeg synes at det var en bra bok. Jeg ville anbefalt den til 12-15 åringer. Det er en ungdomsbok og du må kanskje være litt glad i krim/spenning. Jeg gir boka terningkast 4 ½.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *