Trick ‘r Treat ?

Trick ‘r Treat er en amerikansk skrekkfilm som ble laget i 2007 skrevet og regissert av Michael Dougherty og produsert av Bryan Singer. Filmen finner sted i løpet av Halloween i byen Warren Valley, Ohio. Historien fortelles i en ikke-lineær fortelling, med karakterer som krysser veier med hverandre gjennom hele filmen. I sentrum av historien står Sam; et mystisk barn som går knask eller knep med slitne oransje pyjamas med en sekk over hodet. Sam kommer i hver av historiene når noen bryter Halloween-tradisjonene. 

En skole rektor driver som seriemorder i skjule. En ung dames søking etter den rette gutten tar en grusom vending. En tenårings gjeng gjennomfører en ond skøyerstrek med forferdelige konsekvenser. Og en gammel mann som prøver å bli kvitt noe mørkt i fortiden. Alt dette skjer på en spesiell dag, dette er dagen hvor man sier: Trick ‘r Treat? 

Dette er en veldig fin halloween film, som passer veldig godt alderen 10+. Det kommer ann på hvor gammel man er når man ser filmen siden det kan være noen få blodige scener, som kan skremme noen mens for andre er det helt ok. Jeg ville gitt denne filmen terningkast 5. Det er en fin film og den har en veldig god fortelling, men det kan være litt vanskelig å holde styr på tidslinjen og når ting skjer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *