American murder: The family next door

Originaltittel: American murder: the family next door

Regissør: Jenny Popplewell

Utgivelsesdato: 30. September 2020

Originalspråk: Engelsk (USA)

Sjanger: Krim

Handling:

American Murder er en film/dokumentar som baserer seg på en sann historie. Filmen forteller om forsvinningen og drapet på Shannan Watts og barna hennes, og det brukes lydopptak, tekstmeldinger og sikkerhetsvideoopptak for å skildre hva som skjedde før drapet i august i 2018. Kort tid senere ble Chris Watts, mannen til Shannan, funnet skyldig i drapssaken. Han fikk livstidsstraff i fengsel 21.August 2018 for drapene og fordi han løy for politiet.

Vurderinger

Filmen har fått en rating på 7,2/10 av 11,831 brukere på IMDb. Den har også blitt vurdert av New York Times. Allerede etter første uken på Netflix, ble den plassert på topp 10 anbefalinger.

Min mening:

Jeg synes at dokumentaren er veldig bra og spennende. Aldersgrensen til filmen er 16 år, på grunn av den voldsomme historien bak filmen. Filmen passer veldig bra for folk som er glad i spenning, da man får se mye av historien bak drapssaken. Jeg gir dokumentaren terningkast: 5.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *