Mamma mia 2 – Here we go again

Regissert: Ol Parker 

Sjanger: Musikal/komedie 

Utgivelsesdato: 20 juli 2018 

Originalspråk: engelsk (USA) 

Mamma Mia er en komedie/musikal, som er spilt inn Hellas i 2018. Filmen er oppfølgeren til Mamma Mia 1, som ble spilt inn i 2008. Mamma Mia 2 forteller to forskjellige historier, og derfor skifter det mellom fortid og nåtid.

Donna er en nevenyttig dame som spilles av Meryl Streep. Hun er død, men Sophie, som spilles av Amanda Seyfried, bestemmer seg for å ta over hotellet etter moren. Sophie har problemer og lurer på om hun kommer til å klare å drive hotellet, uten moren. Når det nærmer seg nyåpning av hotellet, blir det et uvær, og den fraværende bestemoren kommer.

Samtidig, i fortid fortelles det om det hvordan Donna møtte Sophies tre mulige fedre, og hvordan hun kom til øyen der hun begynte å pusse opp et gammelt hotell. Hun får Sophie og driver hotellet samtidig som hun må passe på datteren.

Både kinomagasinet og NRK gir Mamma Mia 2 en terningkast 4. De sier at eneren var bedre, og at de brukte mer kjente sanger i den første filmen. Jeg er enig i at det var mange sanger som var bedre i den første, jeg synes også at toeren var litt rotete, men at den var bedre enn den første. Det skjer mye og det er god stemning gjennom hele filmen. Hvis du har sett mamma Mia 1 anbefaler jeg mamma Mia 2 veldig! Du får «svar» på mye fra den første filmen, og mange av des amme karakterene er med. Alt i alt synes jeg filmen fortjener en terningkast 5.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *