Full Tilt – de beste skistøvlene?

Full Tilt er et skistøvel merke som ble grunnlagt 2006. Full tilt er et av de beste skistøvlene man kan skaffe seg hvis man kjører i park eller pudder. Den eneste virkelige konkurrenten innenfor jibbe-sko er Dalbello, dette er også en bra sko, men har ikke i nærheten like stort utvalg som Full Tilt innenfor park og pudder. 

Descendant 

Descendant er den mest kjente skoen fra line-upen til Full-Tilt. Denne skoen er for de som ikke har lyst til å bruke alle pengene i lommeboken uten å få en dårlig støvel. Støvelen kommer i tre forskjellige flexer (hvor stiv støvelen er). 90, 100 og 120. Jo lavere flex jo mykere støvel. En mykere støvel vil passe seg bedre til en med litt mindre erfaring eller en som ikke har tanker om å kjøre støvelen hardt. 

Dropkick 

Dette er god støvel for alle nivåer. Alle kan ha det gøy med denne støvelen uansett hvor på fjellet du befinner deg. Selv om støvelen regnes som en “park” støvel er det klart at den kan brukes enten i vanlig bakke eller en tur i skogen. Støvelen kommer i det som regnes en 90 flex og blir derfor en fin mellom ting mellom en myk og en stiv støvel. 

Ascendant 

Ascendant er en av de dyrere støvlene. Dette er ikke en helt vanlig sko som de andre. Denne skoen har en gå-funksjon. Dette betyr at du kan gå oppover med den på randonee ski. Dette er en perfekt sko for dem som ikke har lyst til å kjøpe to støvler. Fordi denne støvelen er laget såpass sterk at du kan kjøre park og hoppe på de største hoppene du finner. 

Her ser du Ascendant. Bilde hentet fra @Fulltiltboots sin instagram

Våre opplevelser med støvlene 

Vi har i mange år kjørt med disse støvlene og har derfor en del å si om de. Støvlene er et ekstremt godt alternativ ovenfor andre merker som Dalbello, lange og flere. Med full tilt støvlene får du det du betaler for. Du får en god støvel som ikke kommer til å holde deg tilbake. Her er det du som blir ødelagt før støvelen.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *