Morsomme og unike ting YouTube kan lære deg

Youtube er en plattform som tilbyr mye spennende og unikt innhold. Nå som mange befinner seg mye hjemme uten så altfor mye å gjøre kan det være morsomt å lære seg noe nytt og unikt. Da er så klart YouTube det rette stedet for deg med siden det tilbyr gratis kurs og veiledning.

Her er noen ulike triks og ferdigheter du kan lære deg nå fra YouTube:

Løse en Rubiks kube!

Vi kan starte med noe litt enklere, men fortsatt like kult. Fordi alle har vel på et punkt ønsket å kunne løse en Rubiks kube. Heldigvis for deg så ligger det mange videoer tilgjengelig på YouTube for å klare akkurat dette. Denne videoen vil gå steg for steg for hvordan du skal løse din første Rubiks kube.

 

Hvordan knuse et vinglass med stemmen

Dette kommer til å være utfordrende, men om du ønsker å lære en sjelden og unik ferdighet kan denne videoen hjelpe deg med å knuse et glass med stemmen din.
Dette er en blant mange av Mike Boyd sine videoer hvor han lærer seg nye ferdigheter og hvis du liker dette vil jeg anbefale å se på andre videoer fra han for å lære mer.

Hvordan lage ild i villmarka

Hvis du noensinne har ønsket å utrykke din indre Bear Grylls er dette et godt sted å starte. Videoen vil lære deg med bare bruken av en kniv, hvordan du kan lage din egen ild og bål i villmarka. Dette er den andre videoen på lista fra Mike Boyd, men er for bra til å ignorere.

Lære å gjøre en backflipp på fem minutter

Denne videoen gir en kort og tydelig forklaring på fem minutter, hvordan du kan enklest mulig lære deg å gjøre en ekte backflip.

Hvordan lære å snakke grunnleggende japansk

For alle anime elskerne kan dette virke kult. I denne 4 timer lange videoen vil du bli introdusert til grunnleggende Japansk. Både å snakke og forstå. Dette kan virke som en skremmende å prøve, men vil nok være verdt det når du kan brife til vennene dine og kanskje har du funnet en interesse for en ny og spennende kultur.

lære å kode Python i 4 timer

I denne videoen vil du lett kunne få en god grunnleggende forståelse for hvordan man kan programmere med Python. For en som ønsker å lære seg programmering ville jeg sterkt anbefale denne videoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *