Tips til filmer under korona

Av Henra

Trenger du noen tips til hva du kan se på i løpet av disse korona tidene? Vel her kan du lese om noen få tips jeg selv syntes var ganske bra.

Moxie

Denne filmen handler om og stå opp får sine mening spesielt når det kommer til jentene. Det er en jente film, jenter står sammen mot voldtekt og at gutter ofte har mer rett en jenter. Det er en veldig feministisk film som handler om retten til likestilling.

Moxie” is bland and sweet, but you should still give him a chance | Today24  News English
https://www.today24.news/en/2021/03/moxie-is-bland-and-sweet-but-you-should-still-give-him-a-chance.html

The boy next door

I denne skrekk filmen handler om en kjekk ung mann med navn Noah Sandborn. Han blir da naboen til en dame med navn Claire peterson. Claire har en familie med en gutt på rundt 16 år og mannen hennes som har vært utro. De prøver å løse denne sitvasjonen med å ta en pause fra hverandre. Det er da nabogutter kommer inni bilde. Claire og Noah ender med å ligge sammen og få ett flørtete forhold, dette forholde ender med at den ene blir besatt av den andre. H*n ender til og med å gå så langt at h*n dreper.

The Boy Next Door - 2015 - Filmweb
https://www.filmweb.no/film/article1140846.ece

Hangover games

Dette er veldig mye basert på Hunger Games men heller som en komedie. Det er etterlingte skuespillere fra «the Hangover» som spiller. Mange kjente karakterer fra andre filmer som konkurerer om å vinne «hangover games». Den er ganske morsom litt som en parodi av disse to filmene.

Prime Video: The Hungover Games
https://www.primevideo.com/detail/The-Hungover-Games/0QBRSMIIV61N21S4S5P3LUYT3F/ref=atv_nb_lcl_nb_NO?language=nb_NO&ie=UTF8

Spider man: Far from home

Dette er en oppfølger der Peter Parker faller for en jente med navn Michelle Jones. De alle må dra på en klassetur og der skjer det mye rart. For eksempel en man tror er helt ender med å bli skurken. Etter at Iron man døde må det komme en ny helt å ta plassen hans, hvem blir dette?

Hva sier anmelderne om Spider-Man: Far From Home? - 730.no
https://730.no/kritikk-spider-man-far-from-home-tom-holland-zendaya/

Minions film

Denne filmen er en animasjonsfilm og utrolig morsom hvis du har bra humor. Den er koselig å se med en annen eller bare får å få bedre humør. Den handler om en dame som ønsker å bli dronning av England men, det skjedde ikke med det første. Noen av miniensene ble med på oppdraget uten og vite at hun egentlig var en ond dame. Mye rart skjer i denne filmen anbefaler at alle ser den.

Minions,' Illumination Toon Up Animation for Universal - Variety
https://variety.com/2015/film/spotlight/universal-illumination-minions-animation-1201641899/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *