Top 10 Netflix serier å se under «lockdown»

Nå som vi sitter i lockdown igjen er det ikke spesielt mange aktiverer vi kan delta i enten inne eller ute. Det er en svært spesiell situasjon vi befinner oss i, og det beste vi kan gjør her å være tålmodige og følge anbefalingene, selv om det kan være krevende. Vi klarer dette så lenge vi står sammen om det! Og da hjelper det når vi har mange streamingstjenter som Netflix. Her er en liste med topp 10 serier du kan se på under lockdown.

Nr. 1

Suits

81,002 Suits Television Show Photos and Premium High Res Pictures - Getty  Images

Det er en serie som er ni sesonger lang, og hver episode varer hvert fall 40 minutter. Hver sesong er 12 episoder lang, hvis ikke mer. Denne serien egner seg bra til dem som synes det er gøy å sette regler på prøve, og finne smuttehull. Kort fortalt handler det om at vi følger Mike når han ansettes på et firma, og han har løyet på CVen om at han har studert på Harvard som var et av kravene for ansettelsen. Deretter følger denne løgnen han gjennom hele serien.

En halvstudert ung mann imponerer en framgangsrik advokat med sitt knivskarpe intellekt og får en ettertraktet jobb, til tross for at han ikke har juridisk utdannelse, utdrag fra Netflix.

Nr. 2

Lucifer

Lucifer Season 4 | season 4 inspired poster | Kristin Harris | Flickr

Denne serien inneholder fem sesonger, der hver episode varer opptil 40 minutter hvis ikke lengre, som er fem sesonger lang. Hver sesong består av hvert fall 13 episoder, det variere. Den er lett å binge siden den er så spennende og underholdene. Noe som gjør serien underholdene er at det er en serie preget av mye humor, referanser og ironi fra hovedpersonen Lucifer. Serien egner seg godt for dem som liker humor og mange referanser tilbake til bibelen og historiske hendelser. Samtidig gir den et lite hunt av romanse.

Djevelen er lei av å være helvetes hersker og flytter til Los Angeles, der han åpner en nattklubb og blir kjent med en drapsetterforsker, utdrag fra Netflix.

Nr. 3

Familien Bridgerton

Stockfoto RELEASE DATE: December 25, 2020 TITLE: Bridg

Dette kostymedramaet er en ganske ny Netflix serie, som var en storslager øyeblikkelig. Serien påvirket moten såpass at det ble en trend å bruke korsett igjen. Bridgerton er kun èn sesong lang med 8 episoder som varer 1 time hvis ikke lengre. Serien egner seg best for dem som liker er kostymedramaer med mange store overlaskelrser på den tiden. Netflix har kommet ut med informasjon at det kommer en ny sesong, noe som gleder mange.

De åtte sammensveiset søsknene i familien Bridgerton søker kjærligheten og lykken blant Londons sosietet, utdrag fra Netflix.

Nr. 4

Brooklyn nine nine

Brooklyn Nine-Nine TV Show Canceled - Sydney News Today

Denne amerikanske serien er syv sesonger lang og har vært en stor favoritt blant mange seere. Den er litt lettere å se uten å miste tålmodigheten siden episodene varer nesten bare 20 minutter. Den er kategorisert under komedie, og det vil jeg si meg enig i. Jeg vil si at serien passer best for dem som ikke er altfor politisk korrekte og kan ta en spøk. Den er morsom, og sprø. Vi følger detektiven igjennom eieren når han møter på hans «hverdagslige» problemer.

Jake Peralta er en briljant men barnslig detektiv fra Brooklyn. Nå må han lære seg å følge reglene å jobbe på lag når teamet får en ny og krevende problem, utdrag fra Netflix.

Nr. 5

Jane the virgin

GINA RODRIGUEZ JANE THE VIRGIN (2014 Stock Photo - Alamy

Familien Villanueva er latino-amerikans familie som har en sterk tro på Gud, eller i hvert fall Jane og Alba. Serien er en såpeopera og et drama. Hvor Jane opplever mange kjærligheter, og kjærlighetssorger for å ikke røpe for mye… Den består av fem sesonger med opptil 22 episoder per sesong som varer 40 minutter pluss. Den egner seg for de som liker de åpenbare såpeopera «virkemidlene», og masse drama.

Etter å ha sverget å forbli jomfru frem til ekteskapet, får Jane Villanueva vite at hun er gravid på grunn av en medisinsk tabbe, og må revurdere fremtiden sin, utdrag fra Netflix.

Nr. 6

The Good Place

Original Film Title: THE GOOD PLACE. English Title: THE GOOD PLACE. Film  Director: MICHAEL SCHUR. Year: 2016. Credit: Fremulon, 3 Arts  Entertainment, Universal Television / Album Stock Photo - Alamy

Denne serien handler om etterlivet, og det er en meget politisk korrekt versjon av det hele. Den er gøyal og spennende tvist på det såkalte etterlivet. Serien er tre sesonger lang med cirka 12 episoder i hver sesong, og hver episode varer opptil 23 minutter. Igjennom serien følger vi en ganske politisk ukorrekt og selvsentrert person kalt Elanor Shellstrop, som havner med et uhell i «The good place».

På grunn av en feil havner selvopptatte Elanor Shellstorp på Det gode stedet når hun dør. Hun er fast bestemt på å bli værende, og prøver å bli et bedre menneske, utdrag fra Netflix.

Nr. 7

Big Mouth

Stockfoto BIG MOUTH, (from left): Andrew Glouberman (vo

Denne serien vil jeg sette under ungdomskategorien, med tanke på at den handler mye om puberteten og de grunnleggende situasjonen man kan relatere til, som kan bli litt overdramatisert i denne serien. Vi følger Andrew og Nick og dere hormonmonstre opp igjennom puberteten deres. Jeg vil anbefale å ikke se denne med foreldre, det kan oppleves som kleint i følge en del. Serien er fire sesonger lang, med 10 episoder per sesong på 26min pluss.

En gruppe tenåringer får livet snudd på hodet av pubertetens vidunderlige skrekkammer av denne snertne komedien fra kompisene Nick Roll og Andrew Goldberg, utdrag fra Netflix.

Nr. 8

Good Girls

WHITMAN,RETTA,HENDRICKS, GOOD GIRLS, 2018 Stock Photo - Alamy

Er en Amerikansk seire som handler om tre mødre som sliter økonomisk, og ser etter andre løsninger for å holde husholdet gående. Den er kategorisert som en krim og drama serie, og det vil jeg si meg enig med. Den er spennende og den kommer med nye tvister hele tiden, og har til og med litt humor i seg. Serien er tre sesonger lang, hver sesong består av cirka 12 episoder som varer mer enn 40 minutter. Den egner seg for en som liker litt kriminalitet og spenning.

Tre småbarnsmødre fra middelklassen vil rane en lokal butikk for å komme seg ut av en økonomisk uføre, og for å bli uavhengige- sammen, utdrag fra Netflix.

Nr. 9

Dynasitiet

Dynasty | Flixfilmer

For å komme på topp krever det litt og det opplever den overdådige familien Carrington i flere tilfeller. Igjennom serien følger vi familien Carringtons og deres «hverdagslige» problemer, eller i hvert fall følge dem. Serien består av tre sesonger, der hver sesong inneholder opptil 22 episoder, og hver episode varer i cirka 42 minutter. Denne serien egner seg de som liker drama og familiedrama.

Familien Carrington og Colby slåss om kontroll over familieformuen- og barna- i denne moderne nyinnspillingen av den klassiske såpeserien, utdrag fra Netflix.

Nr. 10

Modern Family

Beloved Modern Family Cast Member Dies Two Weeks After Finale Filmed

Klassikern som aldri slår feil. Det er en serie hvor alle stereotyper fra ulike legninger til et forhold mellom far og datter vises. Alle disse ulike stereotypene blir satt sammen til en stor familie som er overraskende nærme. Den er hele elleve sesonger lang, med opptil 24 episoder i hver sesong som varer i cirka 22 min. Den egner seg til dem som liker humor og den «typiske» amerikanske serien.

Denne Emmy-vinnende situasjonskomedien følger Jay Pritchett og hans eklektiske gjennom livets mange utfordringer i dagens Los Angeles, utdrag dra Netflix.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *