Top 5 Animerte serier

De finnes tusenvis av animerte serier, men hvilke serier er de mest populære?

På 5.plass har vi ‘Rick And Morty’ 2013-nåtiden. 

Kansje en av de beste originale seriene fra Adult Swim, ‘Rick and Morty’ er den eneste animerte serien som vant «Emmy for outstanding animated program» i nyere tid. Denne sci-fi animerte serien har en av de høyeste scorene når det gjeller animasjon. På nettsiden IMDb så her den en vurdering på 9.3 av 10 fra mer enn 270’00 brukere. Serien følger etter Smith familien, spesielt unge Morty og hans gale bestefar Rick Sanchez. Begge av disse karakterene er spilt av stemmeskuespilleren og med oppretter Justin Roiland. 

Tilgjengelig på: Netflix

På 4.plass har vi  ‘BoJack Horseman’ 2014-nåtiden 

Netflix’s ‘BoJack Horseman’ har blitt kalt for «Streaming nettverkets beste originale serie». Denne animerte serien forteller om en selvdestruktiv skuespiller ‘BoJack Horseman’. Seriens stemmeskuespillere er beste i bransjen, med Will Arnett, Amy Sedaris og Alison Brie som noen av stjernene i serien. Etter sin første sesong så fikk den en 97% på rotten tomat skalaen. 

Tilgjengelig på: Netflix

På 3.plass har vi ‘Fullmetal Alchemist: Brotherhood’ 2009-2010. 

Anime Fullmetal Alchemist Image 51 | Anime Fullmetal Alchemi… | Flickr

‘Fullmetal Alchemist: Brotherhood’ har blitt sagt til å være en av de beste japanske animerte serien noensinne. ‘Fullmetal Alchemist: Brotherhood’  forteller om to brøder som leter etter de vises stein. Serien har blitt kalt for intelligent, intens, voldelig og en modell for historie fortelling, som har gjort at den fortjente 100% på rottene tomater. Hvis du leter etter en dyp historie, bør du se ‘Fullmetal Alchemist: Brotherhood’. 

Tilgjengelig på: Crunchyroll

På 2.plass har vi ‘South Park’ 1997-nåtiden 

south park heaven | A south park tribute made for the fan ar… | Joel Ormsby  | Flickr

En ekte Amerikansk animasjon «South Park» har tulla rundt med kultur for 22 sesonger og til nå så er det ingen tegn for at det skal stoppe. Serien følger livene til 4 gutter som lever i en liten by med navn South Park i Colorado. Disse guttene klarer alltid å få dem selv i senter av trøbbelet. Seriens kontroverser selv de mest kjente kjendiser til en bløff. Serien har blitt nominert til 5 ganger til «Emmy for outstanding animated program» 

Tilgjenelig på: Viaplay

På1.plass har vi ‘The Simpsons’ 1989-nåtiden 

File:The logo simpsons yellow.png - Wikimedia Commons

«The Simpsons» har banet veien for nesten alle voksen animerte serie som har blitt laget. Med hele 30-sesonger så er ‘The Simpsons’ en av de lengste animerte seriene. På alle bortsett fra 1 av de 10 første seriene så fikk alle 100% rottene tomater. I serien så følger vi etter Simpsons familien og deres liv. Denne serien har underholdt flere millioner av folk for flere år. 

Tilgjenelig på: Disney+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *