Derfor bør kvinner ikke ha stemmerett

Confused brunette woman with arm near chin looking at the camera over gray Free Photo
Kvinner har ikke kapasiteten til å tenke logisk, spesielt når de har mensen. FOTO: Unsplash.com

Kvinners følelser påvirker valget! Kvinner med mensen og gravide bør derfor ikke få lov til å stemme! 

Hvorfor bør ikke damer stemme når de har mensen? 
Damer bør miste stemmerett når de har mensen eller er gravide. Ifølge Aftenposten viser kvinner mer følelser enn menn. I artikkelen Nina Kristiansen skrev for Aftenposten viser hun til fakta om at kvinner gråter oftere enn menn. Tåreforskning viser at kvinner gråter 30-64 ganger i året, motsetning til menn som bare gråter 6-17 ganger i året. Ikke bare gråter kvinner mer, men de gråter også lenger, med et gjennomsnitt på seks minutter. Dette kan ha mye humørsvingningene kvinner føler på når de har mensen. I følge NHI.no øker østrogenproduksjonen når kvinner har mensen, som fører til mye hormonsvingninger i tillegg til det normale. Østrogen er et kvinnelig hormon, menn har istedenfor testosteron, og derfor blir ikke de påvirket på samme måte. Når det kommer til gravide kvinner er det visst masse forskning på at de har en ustabil humørsvingning. Gravide kvinner blir glemske, trette, og humørsyke.  

Det er bevist at kvinner særlig gråter uten grunn når de har mensen. Tenk på hvordan dette kan påvirke valget og samfunnet vårt hvis de kan stemme. Dette kan være en fare for alle som prøver å skape et logisk å fungerende samfunn. Aftenposten skriver i tillegg at kvinner oppsøker triste situasjoner med vilje, som medieoppslag om syke barn og døende katter. Vi har dessverre normalisert hvordan kvinner reagerer med følelser. Dette er en sak som må få mye mer oppmerksomhet, og vi må forstå hvordan dette påvirker samfunnet vårt, og hva slags konsekvenser dette får for oss alle.  

Det sitter i hjernen
I hjernen har to forskjellige deler, den ene heter det limbiske system, og det andre heter amygdala. Det limbiske system er delen av hjernen som aktiveres av følelsesmessige situasjoner, denne aktiveres 70% mer av kvinner. Amygdala er en del i midten av hjernen som aktiveres når du opplever sinne. Sinne og raseri kan ikke påvirke valget på samme måte som kvinners svakhet for følelser. På grunn av denne svakheten er kvinner mer lettlurte enn menn, og stemmene deres er basert på følelser motsetning til menn som stemmer logisk.  

Påvirket hormonelt.
Etter denne undersøkelsen de gjorde i Frankrike, kan vi bevise poenget vårt. De tok 1000 menn og 1000 kvinner til å se debatten mellom Trump og Biden fra 2020, for å sjekke hvilken del av hjernen som produserte hormoner under diskusjonen. Bildene viser at hjernene til kjønnene gikk omtrent likt helt til de kom til miljøtemaet. Biden sier » we have to protect the kids and make a brighter future for them!». Hjernedelen «den limbiske system» ble fort aktivert hos kvinene, med hele 80% mer hormon utbrudd. Mens hos mennene skjedde et bare 10%. 200 av kvinnene som ble med på testen var på deres menstruelle periode. Det gikk opp i 95% hormonutbrudd. 

Kan ikke tenke logisk
I de 200 største selskapene i Norge er 86% av topplederen menn. Det er et underskudd på kvinnelige toppledere i Norge, og dette er det en grunn til. Kvinner velger ofte jobber som er mer følelsesbaserte som å jobbe i barnehager eller som sykepleiere, dette kommer fra morsinstinktet deres og hvordan de prioritere følelser over logistikk. Kvinner har ikke kapasiteten til å tenke logisk, spesielt når de har mensen. Hvis kvinner ikke er klar over hva business og politikk går utpå, hvorfor skal de ha rett til å stemme på sitt mest følsomme punkt. Som tre unge kvinner er vi oppmerksomme på at menn er mer logiske når de stemmer, og derfor er det bedre at de har ansvaret for hvem som styrer landet vårt.  

Det er ikke kvinners feil for at de blir utsatt for slike humørsvingninger hver eneste måned, likevel må vi dessverre opplyse dem at de kan være et problem for samfunnet under denne tiden. Dette er for sikkerheten av samfunnet, og vi alle må forstå at man må sette samfunnet først. Gravide kvinner i samme bås som menstruelle kvinner og er utsatt for humørsykdom og hukommelses tap gjennom alle 9 måndende. Poenget er ikke å ta vekk kvinners stemme rett, men vi vil hindre denne trusselen for samfunnet. Vi kan ikke bruke alle skattepengene våre på barn til Afrika, hvis Norge skal fortsette å være et så suksessfullt og trygt land å bo i, lønner det seg at de uten påvirkninger av humørsvingninger bestemmer landets styre.  

(Hvis du leste helt ned hit: Dette er et eksempel på fake news. Alt du leser av «vitenskap» her er bare tull. Hvis du trodde på det (eller ble kjempesint) har du blitt lurt!
For øvrig var det heller ikke «Anders» som skrev den, men to anonyme elever i Demokrati i Praksis)

Kilder:

https://www.aftenposten.no/norge/i/M3BE5/menn-og-kvinner-er-ulike-ogsaa-i-hodet

https://sml.snl.no/limbiske_system

https://www.latribune.fr/bourse/les-milliers-de-milliards-de-la-relance-americaine-de-joe-biden-euphorisent-les-bourses-mondiales-881479.html

https://www.aftenposten.no/viten/i/3JQl9A/kvinner-graater-mer-men-hvorfor-nina-kristiansen

https://nhi.no/sykdommer/kvinne/menstruasjonsproblemer/lavt-ostrogen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *