-Er FIFA 23 verdt pengene?   

bilde fra ea.com

FIFA er et verdens kjent fotball spill, FIFA har vært populær i mange år nå. Hvert år kommer det en ny utgave, i fjor var det FIFA 22, men nå er det FIFA 23 sin tur å være på toppen, men er det så bra, er det egentlig verdt pengene? 

Som vi vet er FIFA en verdenskjent fotball spill, om dagen troner FIFA på twitch, twitch er en av de mest kjente streaming plattformene i verden. Men tilbake til FIFA, første dag FIFA var oppe på twitch fikk det 250 k followers så folk vil se og er glad i dette spillet, men er det egentlig så bra som folk tror? 

Det skal jeg fortelle deg alt om nå! 

Forskjellige moduser i FIFA 23. 

Karriere modus. 

Karriere modus er en modus i FIFA hvor du enten kan velge å være en ekte fotball spiller sånn som C. Ronaldo eller Lionel Messi, eller så kan du være en fotball trener sånn som Pep Guardiola som er treneren til Man City eller Jurgen Klopp som er treneren til Liverpool. At du kan være en ekte trener la de til i FIFA 23, dette vil jeg si er en av de bra tingene FIFA har lagt til i FIFA 23, spesielt for de som liker karriere veldig godt! Det er også fler ting man kan velge i karriere, du kan f.eks lage din egen spiller og manager. De har lagt til noen utrolig kule moduser i karriere, dette er en veldig bra ting av FIFA å gjøre, i fjor så fikk de ikke de mest positive tilbakemeldingene i karriere modusen. 

Ultimate team 

Ultimate team vil meste parten av FIFA spillerne si er høyde punktet med FIFA spillene. Dette er mye av grunnen til at folk kjøper FIFA, for å spille nemlig ultimate team.  

Men hva er egentlig FIFA ultimate team (FUT)?  

FIFA Ultimate Team (FUT) er en modus som lar deg bygge drømmelaget ditt. Spill kamper for å tjene FUT mynter eller «coins» som folk kaller det, bruk markedet til å kjøpe og selge spillere. Du kan kjøpe forskjellige oppgraderinger som omposisjonering eller kjemistil disse hjelper deg i FIFA, de oppgrader kortene på en måte sånn at de er verdt mer på overgangsmarkedet. 

SBC  

En SBC er lagbyggingsoppgaver hvor du bygger et eller flere lag for å få en spiller. Dette kan du bare gjøre i Ultimate Edition, ofte er dette veldig interessant å se på YouTube og Twitch fordi man får bra pakker av dette og FIFA spillere elsker å se på pakke åpninger.  

FIFA-pakker og spillervalg. 

FIFA pakker og spillervalg er en av de tingene folk elsker med FIFA. Det finnes forskjellige typer pakker i FIFA sånn f.eks gull, sølv og bronse pakker. Disse pakkene er vanligvis ikke de som stjeler sjarmen i Ultimate team, de som gjør det er ofte pakkene som heter «mega pack», «ultimate pack», «icon valg» «icon pack», i icon pakker kan du få tidligere legender sånn som Maradonna, Rivaldo, osv.  folk kan sitte å se på dette i flere timer. Noen kjente FIFA streamers er så gale etter å åpne pakker at de betaler andre FIFA-spillere for å åpne pakkene deres, dette gjør de for å få content som vil si at mer og mer folk vil se på dette innholdet. 

Nye grafikker. 

Mye av tiden EA sports bruker på å lage FIFA på, bruker de på å lage grafikkene til selve spillet. Fifa er et grafikk krevende spill som må ha bra grafikker, mange er imponert over i FIFA 23 er grafikkene, disse grafikkene kan du nesten ikke få bedre, mange av spillerne i FIFA 23 er prikk like som i virkeligheten, men det er noen som de må jobbe med sånn f. eks Darwin Nunez. 

Dette er FIFA 23 ansiktet til D.Nunez 

Dette er hvordan det ser ut i virkeligheten. 

Resultat 

-Så nå har vi gått gjennom forskjellige ting, hva man kan gjøre, hva spillet går utpå, osv. Jeg vil si at FIFA 23 er verdt pengene, grunnen er fordi spillet har utviklet seg så mye, grafikkene, modusene og alt sånt! FIFA 23 er derfor verdt pengene.! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *