Shaun of the Dead filmanmeldelse

Shaun Of The Dead 2004 

En komisk film

Skrevet av Charlie Spant

Shaun of the dead er en film I serien cornetto trilogy som består av tre filmer, Shaun of the dead 2004. Hot fuzz 2007 og The worlds end 2013 som  vi kommer til å se på litt senere. Zombie filmer  er  en stor ting men den som starta zombie trenden var of the dead serien laget av George a Romero.

Komedie/ skrekk

 Shaun of the dead  er en britisk skrekk og komedie film fra 2004 laget med 6,1 millioner kr med Simon pegg kjent fra star wars, spaced og istid, Nick frost, kjent fra Spaced og Edgar Wright i regi, også kjent fra Last Night in Soho og baby driver. og mange flere folk.    

Manus Edgar Wright og Simon pegg

PLOT

Shaun bestemmer seg for å fikse livet sitt med å få eksen tilbake og fikse forholdet til moren sin men dessverre har de døde stått opp igjen så de prøver å overleve med en plan som kan fikse alt.

Min mening om filmen

Jeg sliter veldig å si noe negativt om filmen, men når filmen er skrekk og komedie da er det egentlig en komedie film med blod og kjøtt.  så du blir ikke redd av filmen, men ellers fra det som ikke er et stort problem så kommer du til å like filmen hvis du liker humor filmer med action .Jeg er synes denne filmen er et mesterverk den har masse morsom humor, filmen er en parodi av andre zombie filmer kanskje derfor den heter Shaun (OF THE DEAD), Filmen har noen bra temaer som menn som aldri slutter å oppføre seg som gutter som var i fokus i første halvdel i filmen. Filmen ambefales på det sterkeste

SCORE

På Rotten Tomatoes har de 92 i score  og på Imdb har de 4/5 stjerner Nrk  har terningkast 4 . Jeg gir den terningkast 5.

På Imdb har filmen 4/5 stjerner å på rotten Tomatoes har den 92* av 100 og fra publikumet fikk de 93 av 100 så jeg gir den 9/10  du kan nå se filmen på Amazon prime og Peacock koster sikker Bare 30 kr og leie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *