Kjendis på Ris!

Ris-lærer Leif er nr. 3 fra høyre

Vi har fått oss en ny kjendis på Ris: Leif Peter Grahn og hans jazz – band!

Av Camilla og Maria

Vi har fått oss et eksklusivt intervju av trombonisten. Der han blant annet snakker om barndommen, fremgangen og nå å kunne se frem til MGP.

Hvordan var det å komme til finalen?

-Helt sykt! Vi trodde absolutt ikke at vi ville komme videre. Når vi ble ropt opp skjønte vi ikke at vi var kommet videre, men her står jeg klar for finalen, da!

Vi er jo ikke typisk MGP innslag, vi er en stor jazz – band og nesten ingen har vel hørt så mye om oss. Det var jo mange andre gode innslag, kanskje mer kjente artister også, som Ulrikke Brandstrop.

Leif Peter forteller videre at MGP ikke har vært en drøm lenge, det har vært veldig fjernt. Men med et eventyrlystent bandleder bestemte de seg.

Vi går tilbake i tid og får et tilbakeblikk på Leif Peters barndom. Han har drevet med musikk lenge, gått i korps siden han var liten. Videre blitt med i orkester og band, der han spiller trombone.

Hans tanker har aldri spesifikt vært å bli proff musiker, han har blitt det med tiden.

Hva synes du om NRKs regler om playback og autotune?

Playback er når musikken ikke spilles live.

-Det er veldig teit, men reglene er sånn å da må vi gjøre det beste ut av det. Men jeg er veldig glad for at vår sanger bestemte å synge uten autotune, det er jo best når alt er live.

Tror du at dere vinner finalen?

-Jeg aner virkelig ikke. Det at vi kom vi videre var en veldig stor overraskelse, jeg mener sjansene kan like godt være null som hundre.

Vi ønsker Leif Peter og hans band masse lykke til inn i finalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *