De rareste grenser mellom land

«Øyer» av ett land inni andre land: Dette er noen av de rareste grensene mellom land i verden

Sverige Og Danmark

Sverige og Danmarks grensen. Dette er bare en veldig lang bro, på 115km Så det tar bare 10 min å komme over på en side. Broen heter The Øresund bridge. De gjorde denne grensen til en lang bro i Danmark på grunn av all terroren i Sverige den siste tiden.

Belgia og Nederland

Belgia og Nederland grenser til en kafe som både selger Belgisk og Nederlandsk ting. De selger mest brød her, både av Belgisk og Nederlansk Denne grensen er 450 meter lang. Du ser at det at det er et annet land med sånt kryss på bakken du ser det i butikkene, I huset ditt så du kan være i to land i en matbutikk er ikke det sjukt.

Norge, Sverige og Finland

Hvis du vil komme deg over til Norge, Sverige eller Finland må du svømme over hele, men en bro i 3 land helt sjukt. Jeg er ikke helt sikker på hvem av sidene som er hvilket land i dette bildet, men det går fint.

Nord-Korea og Sør-Korea

Nord Korea og Sør-Korea sin grense ser egentlig ganske teit ut hele grensen er bare noen bygninger og vakter, men hvis man går over denne grensen blir man sendt til Gud med en gang og det vil du sikkert ikke. Men disse to landene er helt forskjellig Sør-Korea er et fritt land der de selger bra mat og underholdning og Nord Korea er et fengsel de har ingenting ikke McDonalds, KFC eller noe, og nesten alle sulter daglig, trist land. Egentlig er dette faktisk ikke en grense, men en våpenhvilelinje fra Korea-krigen, som egentlig ikke er ferdig!

USA og Mexico

Etter Donald Trump ble president i 2017 så bestemte han seg å lage en stor mur mellom Mexico og Usa på grunn av at han ville ikke at de skulle komme seg ulovlig i landet fra Mexico, muren har kostet 21,6 milliarder og tok 3,5 år å bygge, muren er 1951 mil.

Slovakia, Østerrike og Ungarn

I dette bildet er det svarte merket på bordet Østeriket, Den røde, hvite og blåe er Slovakia og det siste merket er Ungarn. Ganske kreativt å ha en benk som en landegrense.  Grenser ligger sør i Bratislava i Slovakia.

Norge og Russland

Den Norske-Russiske grensen er dette og en liten sjø som er 197,7 km. Hvis du tisser i Russland fra Norge og Russland sin grense kan må få bot til 3000kr eller mye mer. Men hvem ville prøvd det uansett. Denne grensen ligger i kirkenes langt i Nord-Norge.

USA og Canada

Denne landsgrensen mellom USA og Canada. Er bare dette ikke noe militær der bare denne stangen. Dette bildet er alt du trenger å se fordi det er ikke noe annet til denne grensen. Du kan bare gå over når som helst dag og natt og trenger ikke å søke om å komme inn i landet. Det er flere grenser og alle er like lette å komme gjennom.

Belgia og Tyskland

Her ser vi at de prikkene er Tyskland som er inni Belgia.

Belgia og Nederland

Her ser vi de lille prikkene og firkantene det er Belgia og alt annet er Nederland. Det små firkantene inni Belgia er Nederland som egentlig er i Nederland. Åpningstidene er forskjellige, og språket er forskjellig. Selv om det er rett i hverandre. Du ser i bildet Zena fire Works bunker. Og Sport Hotel Bruurs. Denne turen kan virke som en vanlig 5 til 10 minutter, men du må gå inn i Nederland så Belgia igjen og så Nederland igjen.

Egypt og Sudan

Her ser du dette lille landområdet dette tilhører verken Sudan eller Egypt. Dette lille stedet heter Bir tawil Og ingen av landene ville ha dette stedet. Hvorfor spør du. Det er fordi dette stedet hadde null innbyggere og dette stedet har ingen regler. Men det er fler som har prøvd å ta dette som sitt eget land, men de klarte ikke. Så det kan hende at det er del flagg som bare står der.

Armenia og Azerbaijan

Her ser vi at den siden til høyere er Armenia og den på venstre er Azerbaijan. Så her ser vi at en del fra Armenia er i Azerbaijan. Og byen Artsvasjen som er en Azerbaijansk by i Armenia.  

Slovenia og Kroatia

Dette stedet er ikke helt sånn de andre bildene, men fortsatt veldig sjukt at dette en gang eksisterer.

Den Norske Bouvet øya utenfor Afrika

Denne øya er bare 49km og ligger ved ingen steder dette er en helt øde øy denne øya ligger nærmest Sør-Afrika. Hvis du skal komme deg til Bouvet øya fra Sør-Afrika er det 3076km. Denne øya har egentlig ikke noe særlig menneskeliv det lever bare pingviner der..

Tyskland og Sveits

Dette stedet er en liten Tysk kommune i Sveits på 7,62km med 1455 innbyggere i den Tyske delstaten Baden-Württemberg. Den er imidlertid fullstendig omsluttet. Den er imidlertid fullstendig omsluttet av de sveitsiske kantonene Schaffhausen, Zürich og Thurgau, og er dermed en enklave i Sveits. Borgermester er Gunnar Lang.

Tadsjikistan, Usbekistan og Kirgisistan

Vi er i Kirgisistan, Shohimardon er i Usbekistan. Og det området som er nesten på bunnen av bildet rett ved chorku, er Tadsjikistan, men ikke chorku bare en del av Kirgisistan. Den bitte lille biten som ligger ved chimyon er Usbekistan. Og den andre lille trekanten ved den sjøen i bildet er også Uzbekistan.

Oman og de forente arabiske emiratene.

Her er vi inni De forente arabiske emirater som har en del av Oman inni seg som også har De forente arabiske emirater inni seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *